Agenda

Exposicions

Exposició de Pessebres 2019

Vilanova i la Geltrú | Capella dels Dolors | 06-12-2019 18:00 h. fins 12-01-2020

Aquest divendres 6 de desembre obre les portes l’Exposició de Pessebres d’aquest Nadal 2019, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Vilafranca, les Parròquies de Vilafranca i la Diputació de Barcelona.

Exposició de Pessebres 2019

L’Exposició d’aquest Nadal es podrà visitar fins al proper 12 de gener a la Capella dels Dolors, a la plaça de Jaume I. L’horari de visita els dies feiners, fins a Reis, serà de 6 a 8 de la tarda (els dilluns tancat). En quant als dissabtes, diumenges i festius l’horari serà de 12 a 2 del migdia i de 6 a 2/4 9 del vespre. 

A més, com en els darrers anys, per la Fira del Gall, els dies 21 i 22 de desembre, s’amplia l’horari, que serà d’11 a 2 al matí, i a la tarda de 2/4 de 6 a 2/4 de 9.

Com ja és habitual, els assistents poden col·laborar donant suport a l’Associació participant en el sorteig de figures, en aquesta ocasió un naixement obra original de l’artista de Cubelles Carlos Delgado.

També, els més petits poden participar en el Joc del Pessebre, un petit repte per trobar diversos detalls que hi ha als diorames exposats. El dia de Reis es farà el sorteig entre els qui hagin encertat totes les preguntes, amb unes figures de pessebre com a premi. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès