Agenda

Altres

Marató de museus de Vilanova i la Geltrú 2019

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 15-12-2019 09:00 h.

Una marató cultural i gastronòmica per visitar, amb els guies d'ARC gestió cultural, tots els museus de la ciutat, en un sol dia, i així col·laborar amb aquest acte benèfic. Aquest any destinat a la investigació sobre les malalties minoritàries.

Marató de museus de Vilanova i la Geltrú 2019

L'activitat començarà a l'Espai Far amb una "xocolatada popular", a les 9 h. Seguidament visitarem el Museu del Mar i el Museu de Curiositats Marineres Roig Toqués. Després continuarem al Museu del Ferrocarril de Catalunya, la Biblioteca Museu Víctor Balaguer, el Museu Romàntic Can Papiol, el Centre d'Art Contemporani La Sala i acabarem a les 17 h a la Masia d'en Cabanyes al Centre d'Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes.

La marató és de caràcter familiar i està pensada per a tothom, des del més petit fins al més gran.

Les visites als museus seran de 45 minuts i cada 2 museus, és a dir, cada hora i mitja, pararem per descansar. Aleshores podrem agafar forces amb el que ens oferiran els col·laboradors gastronòmics, L'Espiga d'Or, Pastisseria Blanch, Casa Marisol, Patates Piqué, JR Supermercats i Pastisseria Mercè.

La pujada i baixada de la Masia d'en Cabanyes, que serà l'últim punt, anirà a càrrec del Trenet turístic de Vilanova i la Geltrú, gràcies a la col·laboració de Transports Ciutat Comtal.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès