Agenda

Altres

Lectura Pública de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Espai Jove La Nau | 11-12-2019 19:30 h.

El 10 de desembre de 2019, es commemora 71è Aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humas, aprovada per Nacions Unides el 10 de desembre de 1948

Lectura Pública de la Declaració Universal dels Drets Humans a Vilafranca

Per commemorar-ho, des d’Amnistia Internacional Penedès i en col·laboració amb el Servei de Solidaritat i el de Joventut de Vilafranca, juntament amb l’equip de l’Espai Jove La Nau hem preparat la Lectura Pública d’aquest document fonamental .

En col·laboració amb les entitats, associacions vilafranquines, i grups municipals de tot espectre, llegiran un article representants de 36 organitzacions vilafranquines, lectors/es menors de 35 anys.

Aquest any els casos pels que treballem son persones joves amb perill de veure conculcats els seus drets a Marinel Sumook Ubaldo.activista pel medi ambient de Filipinas , Sarah Mardini i Seán Binder, activistes que ajuden persones migrants a Grècia, Yasaman Aryani, activista pels drets de la dona i llibertat expressió a l’Iran.

Totes aquestes persones tenen en comú que són joves preocupades pels problemes que pateixen als seus països, i als quals Amnistia Internacional dona suport.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès