Agenda

Fires i festes

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 05-12-2019 18:00 h. fins 22-12-2019

Del 5 al 22 de desembre, arriba un any més la Fira de Santa Llúcia, al seu lloc de costum a la rambla de Nostra Senyora. La fira, per tercer any consecutiu, oferirà una imatge homogènia ja que totes les parades s’instal·laran en casetes de fusta.

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania (artesania alimentària,  bijuteria, joieria, joguines de fusta, decoració, estampació tèxtil, ganxet, etc.).

S’ocuparà la totalitat de l’espai de la fira amb parades de comerços de Vilafranca, dels mercats no sedentaris i artesans provinents del Penedès i comarques veïnes. També hi participa el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i l’Associació d’artesans agroalimentaris del Penedès.

Diàriament s’oferiran tallers nadalencs per a infants, a partir de diferents materials (feltre, fang, elements florals, teixit de pissarra, fusta, xocolata, etc). Els infants es podran endur la peça que hagin creat. 

També es compta amb diferents actuacions artístiques a càrrec d’entitats i corals de Vilafranca. Com a novetat, hi haurà grups de músics itinerants, un escenari jove ambientat per l’espai jove La Nau, i ballades de swing.

La programació es pot consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca, al web www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès