Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | 05-12-2019 18:00 h. fins 22-12-2019

Fira de Santa Llúcia de Vilafranca

S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania (artesania alimentària,  bijuteria, joieria, joguines de fusta, decoració, estampació tèxtil, ganxet, etc.).

S’ocuparà la totalitat de l’espai de la fira amb parades de comerços de Vilafranca, dels mercats no sedentaris i artesans provinents del Penedès i comarques veïnes. També hi participa el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i l’Associació d’artesans agroalimentaris del Penedès.

Diàriament s’oferiran tallers nadalencs per a infants, a partir de diferents materials (feltre, fang, elements florals, teixit de pissarra, fusta, xocolata, etc). Els infants es podran endur la peça que hagin creat. 

També es compta amb diferents actuacions artístiques a càrrec d’entitats i corals de Vilafranca. Com a novetat, hi haurà grups de músics itinerants, un escenari jove ambientat per l’espai jove La Nau, i ballades de swing.

La programació es pot consultar al llibret Temps de Nadal a Vilafranca, al web www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!