Agenda del Penedès

Fires i festes

Cava Market de Nadal

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 15-12-2019 11:00 h.

Cava Market de Nadal

La 3a edició del Cava Market de Nadal comptarà amb una àmplia oferta de caves i productes gastronòmics de la Capital del Cava per comprar i tastar directament de la mà dels seus elaboradors.

Una vintena d'expositors entre cellers i representants de la gastronomia local promocionaran els seus productes de primera qualitat a l'aire lliure, al centre de Sant Sadurní, una iniciativa de la regidoria de Turisme i Comerç del municipi, encapçalada pel regidor Ton Amat, i amb l'objectiu de potenciar la venda directa pels mateixos productors i sense intermediaris.

La proposta enogastronòmica anirà acompanyada de diferents activitats, com ara un tast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales, el dissabte 14 de desembre, a les 19h, al Centre d'Interpretació del Cava.

També hi haurà l'actuació musical en directe de Violetta Curry i Ismael Dueñas, veu i piano respectivament, que oferiran un repertori de jazz, Beatles i molt més, que serà el complement perfecte per gaudir del cava i de la gastronomia.

I les famílies no es poden perdre la visita al CIC Fassina que, sota el títol 'El Nadal a La Fassina', inclourà un taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

A més a més, hi haurà ofertes exclusives, botigues obertes, visites a les caves i les propostes culinàries dels restaurants per passar uns dies fantàstics a la localitat.

ACTIVITATS

Tast de torrons artesanals amb maridatge de cava i nadales

Dissabte 14 de desembre, 19.00h

En ocasió del Cava Market de Nadal, et proposem una dolça experiència gourmet: un tast de torrons artesanals elaborats pels mestres pastissers locals acompanyat d'una selecció de caves de Sant Sadurní i la interpretació musical de nadales. 

Maridatge conduït per la sommelier Clara Antúnez, que explicarà l'elaboració i característiques d'una selecció de caves del Cava Market: Castell de Sant Antoni, Celler Vell, Maria Rigol Ordi i Molí Parellada, i torrons dels artesans de Ca l'Arseni, Carafí Pastissers i Simón Coll Xocolaters, amb la interpretació de nadales en directe a càrrec de la violoncel·lista Anna Caner.

Places limitades. Informació i reserves al tel. +34 93 891 31 88 o a/e. turisme@santsadurni.cat.

Lloc: Celler de La Fassina de Can Guineu, c. Hospital, 23 · Preu: 10 €


Jazz, Beatles i molt més amb Violetta Curry i Ismael Dueñas

Diumenge 15 de desembre, d'11 a 14.30h

Música en directe per gaudir del Cava Market, amb Ismael Dueñas, consolidat pianista i compositor català provinent del jazz, i Violetta Curry, cantant arrelada a la tradició de la seva Filadèlfia natal.
 

El Nadal a La Fassina

Diumenge 15 de desembre, 11.30h

Sota el títol 'El Nadal a La Fassina', el Centre d'Interpretació del Cava organitza una visita ben divertida amb taller infantil i manualitats relacionades amb el Nadal i el cava, el diumenge del Cava Market, en horari de matí.

Els infants, fins a 10 anys, que realitzin aquesta activitat podran despertar la seva vena més creativa tot jugant i resolent l'enigma per trobar els elements nadalencs amagats al CIC Fassina.

Places limitades. Informació i reserves al tel. +34 93 891 31 88 o a/e. turisme@santsadurni.cat

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava, c. Hospital, 23 · Preu: 3 €

El Penedès Secret a Sant Sadurní

Del 28 de novembre al 5 de gener

Al CIC Fassina es podrà visitar l'exposició 'Penedès Secret no ho diguis a ningú', que presenta 10 secrets del Penedès, dins de la campanya de màrqueting que el Consorci de Promoció Turística del Penedès va presentar fa uns mesos.

L'exposició descobrirà al visitant curiositats i anècdotes del territori en un entorn singular del Penedès com és La Fassina de can Guineu i obrirà les seves portes del 28 de novembre de 2019 fins el 5 de gener de 2020, de dimarts a divendres, de 9.15 a 14.45 h i de 16 a 18.30 h, dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 19 h, i diumenges i festius de 10 a 14 h.

Amb l'objectiu de seduir al visitant i fer que els penedesencs i penedesenques siguin els amfitrions de la destinació, durant l'exposició, els visitants podran dipositar en una bústia els seus secrets, que seran entregats al Consorci de promoció turística del Penedès i possiblement esdevinguin en un futur un nou secret a compartir pel Penedès.

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava, c. Hospital, 23 · Preu: Gratuït

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!