Agenda

Exposicions

Mira + enllà

Sant Pere de Ribes | CC L’Espai | 09-12-2019 18:00 h. fins 15-12-2019

La mostra “Mira + enllà” vol sensibilitzar sobre les malalties oculars curables o evitables, que són el 75% dels casos de discapacitat visual moderada o severa al món. L’exposició l’organitza l’ONG Ocularis, membre del Consell Municipal de Cooperació de Sant Pere de Ribes, que centra la seva activitat en la formació òptica i oftalmològica a l’Àfrica Subsahariana, territori amb dèficit de personal especialitzat en la salut dels ulls.

Mira + enllà

La inauguració de l’exposició serà el dilluns 9 de desembre al CC L’Espai de les Roquetes a les 18h, on es podrà veure fins al 15 de desembre de dilluns a divendres de 15 a 22h. Després, “Mira + enllà” es traslladarà a la Sala Martinet del CC El Local a Ribes del 16 al 20 de desembre. L’horari d’obertura al públic del centre cultural és de dimarts a divendres de 17 a 22h.

Per generar sinèrgies entre les diverses entitats i col·lectius que es mobilitzen en el camp de la cooperació, l’Ajuntament treballa amb el Consell Municipal de Cooperació de Sant Pere de Ribes, format per representants de les entitats que en formen part i grups polítics municipals, per establir una línies estratègiques i objectius comuns. Podeu trobar més informació a l’apartat Cooperació Internacional del web de l’Ajuntament

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacteT'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


Avui al Penedès