Agenda del Penedès

Exposicions

Mira + enllà

Sant Pere de Ribes | CC L’Espai | 09-12-2019 18:00 h. fins 15-12-2019

Mira + enllà

La inauguració de l’exposició serà el dilluns 9 de desembre al CC L’Espai de les Roquetes a les 18h, on es podrà veure fins al 15 de desembre de dilluns a divendres de 15 a 22h. Després, “Mira + enllà” es traslladarà a la Sala Martinet del CC El Local a Ribes del 16 al 20 de desembre. L’horari d’obertura al públic del centre cultural és de dimarts a divendres de 17 a 22h.

Per generar sinèrgies entre les diverses entitats i col·lectius que es mobilitzen en el camp de la cooperació, l’Ajuntament treballa amb el Consell Municipal de Cooperació de Sant Pere de Ribes, format per representants de les entitats que en formen part i grups polítics municipals, per establir una línies estratègiques i objectius comuns. Podeu trobar més informació a l’apartat Cooperació Internacional del web de l’Ajuntament

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!