Agenda del Penedès

Exposicions

Pessebres a la Basílica de Santa Maria i Església de la Trinitat

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 13-12-2019 20:00 h.

Pessebres a la Basílica de Santa Maria i Església de la Trinitat

Aquest any, el pessebre de la Basílica de Santa Maria s’obrirà el dia de Santa Llúcia, aquest divendres 13 de desembre, el dia que segons la tradició es posa el pessebre. Així, després de la missa del vespre, se n’encendran els llums i Mossèn Xavier Aymerich en farà la benedicció.

El pessebre de Santa Maria es podrà veure en els horaris d’obertura de la Basílica, diàriament de 9-13 h i de 18:30-20:30 h i el de l’Església de la Trinitat durant les misses i celebracions litúrgiques del Nadal.

Tots dos pessebres estaran exposats fins a la Candelera, el 2 de febrer.

Recordar que l’Exposició de Pessebres a la Capella dels Dolors està oberta cada dia feiner (excepte dilluns) de 18 a 20h, i els dissabtes i festius de 12 a 14 h i de 18 a 20:30h. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!