Agenda

Fires i festes

Sopar dels barbuts 2020 al Vendrell

El Vendrell | 20-01-2020 20:45 h.

El proper dilluns 20 de gener, aprofitant la festivitat onomàstica de Sant Fructuós dins de la setmana dels barbuts, celebrarem el 27è Sopar dels barbuts del Vendrell.

Sopar dels barbuts 2020 al Vendrell

De forma que, tots aquells que vulguin ser partícips de l’acte, hauran de complir una sèrie de requisits: tenir barba (qualsevol barba és vàlida), tenir sentit de l’humor (un bon barbut ha de saber gaudir del seu propi somriure, ja que riure és una virtut que afavoreix la bellesa del pèl) i, per últim, tenir moltes ganes de passar-s’ho d’allò més bé (gaudir d’una vetllada agradable entre pèls). Així que tothom qui vulgui submergir-se en l’acte només haurà de portar a terme dues tasques: inscriure’s al sopar (ho podeu portar a terme, fins el dia 16 de gener, a través de tres vies:
l’establiment Font Belau, Casa Regina i per transferència bancària) i acudint a l’acte el dia previst a tres quarts de nou del vespre a la Plaça Nova del Vendrell. En definitiva, barbut vendrellenc, sense tu no podem portar a terme un sopar de qualitat. De manera que, t’hi esperem!

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès