Agenda del Penedès

Exposicions

“Estimada innocència”, de Marina Durany

El Vendrell | 18-01-2020 11:30 h. fins 16-02-2020

“Estimada innocència”, de Marina Durany

És una exposició destinada a tots els públics, sobretot familiar, que va acompanyada amb una agenda d’activitats gratuïtes, però cal inscripció prèvia en alguna d’elles. El programa es pot consultar al web municipal.

Amb la voluntat que l’exposició sigui una experiència accessible a tothom, es demana que a l’hora de fer la inscripció a les activitats s’informi si es té neurodiversitat o una percepció sensorial més sensible per poder fer les adaptacions necessàries per aconseguir que tot el públic s’hi senti còmode.

L’horari de l’exposició és de dimarts a dissabte, de 17 a 20 h; dissabtes, d’11 h a 14 h, i diumenges i festius, d’11h a 14h. La Sala Portal del Pardo estarà tancada els dilluns.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!