Agenda

Fires i festes

Festes de Sant Vicenç a Guardiola de Font-rubí

Font-rubí | 18-01-2020 18:35 h. fins 26-01-2020

Guardiola de Font-rubí celebrarà la Festa Major d’Hivern entre el 18 i el 26 de gener. Les festes començaran amb el Campionat de truc el dissabte 18 de gener. Aquest mateix dia es donarà tret de sortida al XXII Cicle de Cava Jazz, amb l’actuació de Think – Aretha Franklin Tribute.

Festes de Sant Vicenç a Guardiola de Font-rubí

Com a novetats,  el dijous 23 de gener hi haurà Donació de Sang, a càrrec del Banc de Sang i Teixits; i el divendres 24 de gener, des de l’Espai Jove La Barraca s’ha organitzat una sessió de música reggae amb Boka Sound, sota el lema “Winter Reggae”.
El dissabte 25 de gener al Centre recreatiu “La Cooperativa” hi haurà l’obra de teatre “Un barret de palla d’Itàlia” (d’Eugène labiche), a càrrec del grup teatral La Torre, de Les Gunyoles d’Avinyonet. L’obra és organitzada en el marc de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès. L’entrada és gratuïta.
El diumenge 26 hi haurà la tradicional sardinada popular. També hi haurà pa amb xocolata per a la canalla, que també podrà crear el seu marc de fotos amb el taller organitzat per la font-rubinenca Eva Parera. L’Associació de Joves també s’ha sumat a la festa, organitzant per segon any consecutiu el Torneig Popular d’Estirar Corda. A les 12.30 h, al camp de futbol tindrà lloc un taller d’educació canina a càrrec de Mònica Corchado. Organitza l’acte Empelt.
El mateix diumenge 26 de gener, a 2/4 d’1 del migdia a l’Església de Santa Maria de Bellver hi haurà la Missa de Sant Vicenç, amb la participació de l’Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí.  Les festes de Sant Vicenç finalitzaran amb el concert i ball de Sant Vicenç, enguany amb l’Orquestra Sakatà. L’acte és organitzat per la Societat del Ball amb la col·laboració de l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes.
Les Festes de Sant Vicenç són organitzades per la Comissió de Festes de Font-rubí, amb el patricini de l’Ajuntament de Font-rubí, i esdevenen un són un clar exemple de la implicació del teixit associatiu font-rubinenc al calendari festiu de Font-rubí.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès