Conferències, col.loquis

Simetria i fractals en la música

Vilanova i la Geltrú | Auditori Eduard Toldrà | 28-01-2020 18:00 h.

Simetria i fractals en la música

Laura Farré Rozada és una pianista i matemàtica vilanovina especialitzada en el repertori dels segles XX i XXI. Actualment és estudiant de doctorat al Royal Birmingham Conservatoire del Regne Unit, becada per l'Arts & Humanities Research Council Midlands4Cities. Ha ofert concerts a Espanya, França, Alemanya, Canadà, Estats Units, Bulgària i el Regne Unit, i el seu àlbum de debut The French Reverie (2018) va estar patrocinat per 208 mecenes de 28 països. La seva recerca està centrada en la memorització connectant música i matemàtiques.

Objectius de la conferència. Introduir al públic general com música i matemàtiques interactuen en el camp de la simetria i els fractals.

Programa de la conferència. Presentació didàctica combinant explicacions amb interpretacions d'alguns exemples per part de la pianista.

Algunes de les obres interpretades estan recollides al disc The French Reverie.

Inscripció gratuïta. Places limitades.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!