Agenda del Penedès

Excursions, sortides

Temps de Floració a la Terra del Préssec d’Ordal

Subirats | 01-03-2020 10:30 h. fins 08-03-2020

 Temps de Floració a la Terra del Préssec d’Ordal

Aquesta passejada forma part del cicle de passejades per la Terra del Préssec d’Ordal, com a aparador per descobrir l’art del cultiu del Préssec d’Ordal, i del seu valor paisatgístic per les característiques de l’arbre i com s’integra en el paisatge de vinya.

La ruta comença a l’escultura del Préssec d’Ordal, a la a Plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal, al mateix lloc on al juny comença el Mercat del Préssec d’Ordal. Segueix per camins que fan la volta a l’entorn de Sant Pau d’Ordal. Té una durada d’unes dues hores. L’itinerari passa entre els camps de presseguers; i destaca com a punt d’interès el carrer de Can Rovira. Aquesta zona a redós de Sant Pau d’Ordal, hi ha molts camps de presseguers que fan d’aquest entorn un paisatge singular de Subirats.

Per aquestes dates amb l’arribada de temperatures més suaus, la floració dels arbres fruiters anunciar la Primavera. Els primers son els ametllers, i seguidament els presseguers. És un fenomen natural que tenyeix de rosa els presseguers de les terrasses dels Costers d’Ordal. I d’aquestes flors, en naixeran els préssecs d’Ordal,  de la temporada d’enguany.

Per a més informació contacteu amb l’oficina de Turisme de Subirats, a l’Estació vitivinícola de Lavern-Subirats, s/n 08739. O bé podeu trucar al 93 899 34 99, o enviar un correu electrònic a info@turismesubirats.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!