Fires i festes

Carpa d’Olivella 2020

Olivella | 28-02-2020 15:04 h. fins 08-03-2020

Carpa d’Olivella 2020

El divendres 28 s’estrena el programa d’actes amb el carnaval infantil i la Festa del Cangueli del grup Xip Xap. El dissabte 29 de febrer, hi haurà la Rua de Carnaval, el pregó del Carnestoltes i el ball d’exhibició de comparses i el concurs de disfresses. En finalitzar, tindrà lloc el ball de Carnaval amb el grup Chocolat.

El concurs de disfresses premiarà la millor comparsa amb un trofeu commemoratiu. El jurat valorarà l’originalitat, l’elaboració, la coreografia, l’empatia i la carrossa. Fins al 21 de febrer es poden inscriure carrosses i comparses, seguint les bases del concurs.

El diumenge 1 de març conclouen els actes del Carnaval amb l’actuació d’Art amb Sorra, dirigida a les famílies, i l’espectacle visual Laser show.

La Carpa 2020

El cap de setmana següent serà la Carpa d’Olivella. El divendres 6 de març, hi haurà una fira d’activitats lúdiques per a joves d’11 a 17 anys com l’escape room Ikal. Després, la xaranga Buskant el to tancarà la festa.

El dissabte 7 de març, la Carpa celebra el dia d’Andalusia. Hi haurà un ofici religiós amb l’acompanyament del cor rociero Aires de las marismas i, seguidament, actuarà el grup de treball Las flamenquitas. Tot acabarà amb la degustació del típic “Cocido andaluz”.

La nit del 7 de març serà l’Olivella Mountain Festival 3, amb el concert de K-liu i una sessió de DJ durant aquesta nit de dissabte.

El diumenge 8 de març serà el dia dedicat a la gent gran. Hi haurà un show d’humor amb Megapubilla i els parlaments de l’alcaldessa d’Olivella, Marta Verdejo, i de la regidora de Gent Gran, Marina Rey. A continuació hi haurà un dinar per a la gent gran del municipi i, en acabar, tindrà lloc un ball amb el duet Shákata.

El Carnaval i la Carpa estan organitzats per l’Ajuntament d’Olivella amb la col·laboració la Comissió de les Comparses de Carnaval, Joves del Punt Jove i l’Associació Rociera d’Olivella.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!