Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Estómac, de Clara Peya

Vilanova i la Geltrú | 22-11-2020 21:00 h.

Estómac, de Clara Peya

La pianista i compositora, CLARA PEYA és considerada una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l’escena musical del país. Una biografia frenètica que transita entre la música, el teatre i l’activisme.

Aquest nou treball Estómac (Satélite K, 2018), combina els sons del jazz, el rap, el pop i l’electrònica per continuar amb un manifest feminista on busca desconstruir la idea de l’amor romàntic, iniciat amb Oceanes. Peya investiga i experimenta en aquest nou treball la sensació de l’amor que neix des de les entranyes i reivindica l’essència més bàsica del verb estimar.

Neix de la relació creativa i d’amistat entre Clara Peya i el baixista i productor Vic Moliner, qui, juntament amb la veu de la Magalí Sare, la bateria i l’electrònica de Dídak Fernández i la bateria d’Andreu Moreno, donen vida a aquest nou treball.


FITXA ARTÍSTICA

Clara Peya - piano
Vic Moliner – baix electrònic
Magalí Sare - veu
Andreu Moreno - bateria
Didak Fernandez – bateria i electrònica


PREMIS

- Premi Nacional de Cultura 2019
- Premi Millor Disc de l'any 2018

ACTIVITAT COMPLEMENTÀRIA

Dissabte 14 de març a les 12h al Casal de dones Ca la Tomasa . Gratuït
VINE A FER EL VERMUT AMB CLARA PEYA

Clara Peya és energia i sentiment en estat pur, sense deixar de banda el crit i el compromís amb la llibertat.

Feminista declarada, es defineix a sí mateixa com "inquieta, visceral, intensa i transcendent". Fuig de tòpics, creu en el poder de l'art per a la denúncia i la música ho és tot per a ella.
 

Durada: 1h 20m

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!