Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

La lluna en un pot (un espectacle incomprès)

Vilanova i la Geltrú | 25-04-2021 16:30 h.

La lluna en un pot (un espectacle incomprès)

La Petita Malumaluga és una companyia integrada per ballarins i músics especialitzada en propostes d’arts escèniques per a nadons, la primera infància i les seves famílies.

Després de l’èxit de les seves anteriors produccions (Bitels per a nadons, My baby is a queen, etc), la música en directe, la dansa, el teatre i la tecnologia es donen la mà en aquesta proposta intensa i delicada. Un trànsit pels racons emocionals més profunds d’una lluna en constant recerca de la seva essència. Un cant a l’optimisme, amb l’aposta per la recerca de noves formes d’interacció amb els espectadors que tan defineix el llenguatge de la companyia. Aquesta producció pretén també convidar el públic a una reflexió crítica de les programacions teatrals dirigides a la infància.

Direcció artística:
Eva Vilamitjana
Albert Vilà

Coreografia:
Eva Vilamitjana

Música:
Jordi Bello
Durada: 35´

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!