Teatre, dansa i arts escèniques

La tempesta, de Parking Shakespeare

Vilanova i la Geltrú | 14-03-2021 21:00 h.

La tempesta, de Parking Shakespeare

La nova proposta de la companyia és una peça per ser representada en el teatre, i no a l’aire lliure com és habitual en aquesta companyia. És l’espectacle cloenda de la celebració dels 10 anys del naixement de la companyia, que hem tingut el privilegi de coproduir amb la Xarxa Transversal i 6 ciutats més, on farà gira després de l’estrena al Principal de Vilanova i la Geltrú.

La Tempesta és la darrera obra de Shakespeare. Una peça misteriosa i ritual, que barreja el pensar filosòfic i polític, recursos de comèdia, el romanç pastoral i la gran maquinària barroca, i on es confronten l’Art creat pels homes i les forces tel·lúriques de la Natura. La proposta de Marc Rosich per aquest nou muntatge de l’obra vol treure el màxim partit a les forces de la companyia, amb qui el director ja ha treballat en drama a Woyzeck i en comèdia a Les alegres casades de Windsor.

FITXA ARTÍSTICA
Autoria: William Shakespeare

Adaptació i direcció: Marc Rosich

Intèrprets: Òscar  Bosch, Mireia  Cirera, Ester  Cort, Adrià  Díaz, José Pedro García Balada, Pep Garcia-Pascual, Carles Gilabert, Davo Marín, Carme Milán, Santi Monreal i Ricard  Sadurní.

ESCOLA DE L’ESPECTADOR
Conversa amb la companyia en acabar la funció

*Obra del vídeo: Titus Andrònic



Durada: 1h 30'

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!