Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Cicle de conferències de l'Escola d’Enoturisme de Catalunya

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 27-04-2020 11:00 h. fins 25-05-2020

Cicle de conferències de l'Escola d’Enoturisme de Catalunya

Els webinars són conferències que es transmeten per Internet en què els participants i el conferenciant interactuen. Amb aquesta metodologia i a partir de la visió de diversos experts, s’avaluaran els possibles escenaris de present i de futur del sector.

Aquesta iniciativa, promoguda per l’Escola d’Enoturisme de Catalunya, neix de la inquietud amb què el sector està vivint aquesta crisi, amb la voluntat d’unir esforços i teixir, de manera conjunta, una xarxa enoturística que tingui en compte la formació, l’opinió i l’interès de cada participant per a poder-ho adaptar al seu projecte.

El cicle de webinars sobre el sector enoturístic començarà dilluns 27 d’abril, i s’allargarà fins al dia 25 de maig. Se celebraran setmanalment, els dilluns, a les 11h, a través de la plataforma Zoom. Les persones que hi vulguin participar s’han d’inscriure al web www.escolaenoturisme.cat, de manera gratuïta. Les persones inscrites rebran l’ID i el link d’accés.

Cicle de webinars:

·         27 d’abril: Situació actual i futur de l’enoturisme a Catalunya. Estratègies de màrqueting. A càrrec d’Eric Enguita. Soci fundador de Celler Can Batlle-Artcava, Remus Barcelona&Catalonia S.L. i Can Batlle Management S.L.

·         04 de maig. Què ens hem de replantejar en la comunicació i què continua sent vàlid en el post-Covid-19? A càrrec de Ramon Francàs, sommelier professional. Formador en cava i periodista especialitzat en vins.

·         11 de maig. I després de la Covid-19, què? Situació de l’activitat turística a Catalunya i tendències pel període post-Covid-19. A càrrec de Damià Serrano, Director de Màrqueting d’Experiències i Recerca Agència Catalana de Turisme.

·         18 de maig. ¿Tu oferta enoturística se ajusta a los nuevos requerimientos de los consumidores post-Covid? Prepárate  para los tiempos de cambios en la oferta enoturística. A càrrec d’Alicia Estrada. Directora de màrqueting & Comunicació de GEBTA, organització empresarial de referència en matèria de viatges d’empresa a Espanya. Editora del blog: Vinoturismo.

·         25 de maig. Situació del turista internacional  i valoració dels productes per part dels clients. A càrrec de Begoña Fernández, Tourism lecturer. CEO & FOUNDER of GoandBe. Creative Holidays. i ACAVE (Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades).

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya és un centre de formació del qual és titular l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès que ofereix formació professional inicial, ocupacional i contínua de temàtica enoturística. Ofereix el cicle formatiu de Grau Superior de Guia, informació i assistència turística, que es realitza en modalitat dual i, en matèria de formació contínua, s’hi imparteix el Certificat de Professionalitat de Sommelier i de Comercialització d'enoturisme en francès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!