Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Espurnes, de Roser Rios

Vilafranca del Penedès | 14-05-2020 09:00 h. fins 17-05-2020

Espurnes, de Roser Rios

La Música és molt important per aquest col·lectiu ja que és un canal de comunicació molt  fàcil d'arribar als nens i nenes . Ells tenien ja la rutina molt ben apresa de fer música 1 dia concret a la setmana.  Arrel d'una demanda d'una professora va provar de fer un comprovar que va funcionar molt i molt be!!!!. Els nens reconeixien la seva veu i la seva imatge. D'aquí a donar forma al projecte va ser com una inspiració: batejar-lo com a Espurnes; pensar en un durada molt curteta, que fos integrador amb imatges de suport de pictogrames; fer sempre el mateix format visual… D’ aquesta manera va néixer ESPURNES i es va adreçar com a aportació desinteressada a la situació actual del Covid 19 . La Roser va tenir molt clar de fer-ho arribar al màxim de nens i nenes que en poguéssim treure profit. I el resultat va ser molt impressionant. Els nens que ja la coneixien reaccionaven molt be (hi ha hagut alguns retorns de les famílies) i també es va poder fer arribar a llars d'infants i, en general a tothom que ho demanés. 


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!