Agenda del Penedès

Lleure infantil i juvenil

Contes a un pam del nas, de Joan Sàbat

Vilafranca del Penedès | 14-05-2020 09:00 h. fins 17-05-2020

Contes a un pam del nas, de Joan Sàbat

 A partir d’una demanda de col.laboració de l’institut Alt Penedès, on l’hi demanaven “alguna cosa” per penjar en el MUR virtual de sant Jordi, confinat a casa,  va gravar-se l’explicació d’una petita faula.   La bona resposta de nebots petits, familiars  i d’alguns amics, el van portar a plantejar-se la possibilitat de gravar contes  explicats i  de fer-los públics, amb  el convenciment que podien ser útils... tant pels mestres en la difícil tasca d’ajudar els alumnes en el seu aprenentatge virtual actual , com també  a les famílies, facilitant una estona de relaxació tot escoltant contes.  El que no s’esperava és que hi hauria  força adults que també gaudirien  escoltant els contes explicats.

A partir d’aquí  ha creat el canal CONTES A UN PAM DEL NAS, https://www.youtube.com/channel/UCNvvgSN-W6_He6ouQqAK7sg  on, de moment, ja hi té penjats  nou contes, explicats de ben aprop.   A l’inici de cada vídeo ensenya el llibre d’on ha estat tret  el conte  i quina és  la musica de fons.   No utilitza cap mena d’escenografia, sinó unicament la paraula, l’expressivitat i el ritme, reivindicant així la literatura oral i potenciant la capacitat imaginativa de cada persona que escolta.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!