Agenda

Altres

Concurs de fotografia de les festes de Sant Isidre de Font-Rubí

Font-rubí | 15-05-2020 18:09 h. fins 31-05-2020

Des del municipi de Font-rubí s’ha organitzat un concurs de fotografia per Instagram per celebrar les festes de Sant Isidre. El tema del concurs és la pagesia, ja que Sant Isidre Llaurador era el patró de la pagesia, i aquesta es pot considerar un element identificador del municipi de Font-rubí.

Concurs de fotografia de les festes de Sant Isidre de Font-Rubí

Per participar en el concurs cal que cada concursant pengi les seves fotos al seu perfil d’Instagram amb els hashtags (etiquetes) #santisidre2020 i #fontrubiexperience. Els/les participants poden publicar tantes fotografies com vulguin i aquestes poden ser antigues o actuals, fetes amb càmera o mòbil. El termini per participar-hi és el diumenge 31/05/20 a les 23.59 h.

Les persones participants cal que tinguin un perfil públic o obert a Instagram perquè l’organització pugui veure les seves fotografies i cal que segueixin el perfil d’Instagram de l’@ajuntament_fontrubi. La participació en el concurs és gratuïta i oberta a qualsevol persona major de 14 anys.

Podeu consultar els premis i les bases del concurs al web www.font-rubi.cat.

El concurs és organitzat per l'Ajuntament de Font-rubí,  la Comissió de Festes, Font-rubí Experience i compta amb la col·laboració de la fotògrafa Maria Rosa Ferré.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès