Conferències, col.loquis

Col·loqui virtual amb Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia

Vilanova i la Geltrú | 21-05-2020 18:00 h.

Col·loqui virtual amb Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia

Dones d’Empresa us convida al col.loqui virtual amb Núria Salan, i la intervenció de Blanca Tejedor, enginyera al grup d'investigació de la UPC.

Dijous 21 de maig a les 18h tindrem l'oportunitat de gaudir d'un col·loqui virtual amb Núria Salan, presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia que porta per títol "T de Talent, T de Tecnologia T de totes les dones".

El col·loqui comptarà amb la intervenció de la Blanca Tejedor, vilanovina enginyera que pertany al  grup d'investigació de la UPC que ens oferirà una mirada al futur.

La sessió estarà conduïda i moderada per la periodista Laura Marín, directora adjunta de l'Eix Diari.

Per assistir a l'acte, obert a tots els socis i sòcies de Dones d'Empresa i de la FEGP, cal inscriure’s prèviament al següent enllaç:

Inscripcions

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!