Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

Rafel Nadal signarà exemplars de “Mar d’estiu” a La Cultural llibreria

Vilafranca del Penedès | La Cultural | 29-05-2020 18:00 h.

Rafel Nadal signarà exemplars de “Mar d’estiu” a La Cultural llibreria

Més enllà d’una sòlida i documentada ressenya de llocs visitats i revisitats per Rafel Nadal al llarg d’una vida marcada per la passió de la descoberta i per l’atracció vers la Mediterrània, Mar d’estiu és també un exercici memorialístic que, precisament, explica aquesta relació entre l’escriptor i aquest mar. En aquest sentit, Nadal és mostra com una autèntic expert, com un gran coneixedor sobre temes nàutics i, més en concret, sobre el món mariner i pescador, així com un viatger expert a qui li agrada tan descobrir mons nous com tornar a assaborir, amb calma i tranquil·litat, espais ja coneguts.
Això a banda, pel llibre desfilen una sèrie de personatges coneguts –com ara el poeta i cantant Leonard Cohen o el pintor Salvador Dalí-, juntament amb personatges anònims amb els qual Rafel Nadal s’ha relacionat i ha parlat llargament i que han acabat convertits en protagonistes d’unes històries sorprenents i carregades d’humanitat.
El resultat de tot plegat és un llibre amè, ple de matisos i ric en propostes de viatge que, a més, reivindica la Mediterrània com a espai cultural comú.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!