Lleure, afeccions

Festival En Veu Alta al Penedès

Vilafranca del Penedès | 04-06-2020 19:00 h.

Festival En Veu Alta al Penedès

El primer acte serà aquest proper dijous 4 de juny a través de la plataforma Zoom; una xerrada dedicada a l’ofici i el fet narratiu, a aquest art escènic i, alhora, forma de literatura, que comptarà amb la participació dels narradors Martha Escudero, Assumpta Mercader, Yosh Hira Yoki i Jordina Biosca, directora del Festival EVA, amb la periodista Montse Bueno com a moderadora; ‘Les històries, explicades. Debat a quatre al Festival EVA’. L’acte serà a les set de la tarda i s’hi podrà accedir a través d’aquest enllaç a Zoom o amb aquestes credencials: Meeting ID: 941 6604 0093 / Password: 503339. L’endemà divendres, el festival llançarà a xarxes socials (Instagram, Twitter, Facebok i Youtube) els primers #TastetsEVA, vídeos d’entre un i quatre minuts que permetran al públic amb set d’EVA començar a tastar algunes de les propostes d’enguany. La proposta vol ser també una aposta per mantenir viu el sector cultural remunerant as artistes aquests vídeos fets des del confinament amb un bocí del seu espectacle. Les càpsules dels #TastetsEVA s’emetran també a través de Televisió El Vendrell i Penedès Televisió gràcies a la col·laboració d’aquests mitjans públics amb el festival.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!