Agenda

Activitats esportives

Cursa i Caminada Nocturna de la Granada

La Granada | 06-07-2020 19:17 h. fins 12-07-2020

La setena edició de la Cursa i Caminada Nocturna de la Granada es disputarà en format semi-virtual per adaptar-la a les excepcionals circumstàncies actuals. És una cursa que sempre ha destinat els seus beneficis a Càrites i, veient l’estat d’emergència social actual, ha adequat el format per poder seguir destinant-hi recursos ara que són més necessaris que mai.

Cursa i Caminada Nocturna de la Granada

La cursa es podrà realitzar durant una setmana, de dilluns a diumenge, entre el 6 i el 12 de juliol. La sortida i arribada s’ubicaran en el seu lloc habitual davant el Centre Cívic. Els recorreguts, de 7 i 15km respectivament, estaran marcats amb cintes i punts quilomètrics durant tots aquests dies i els corredors que desitgin que el seu temps sigui comptabilitzat a les classificacions i optar als trofeus hauran d’enviar a l’organització la demostració de que han fet algun dels recorreguts mitjançant alguna de les aplicacions que permetin mostrar el recorregut i el temps emprat. En aquest sentit, per validar un temps, és necessari haver-se inscrit prèviament, no s’acceptarà cap temps de cap corredor sense inscripció prèvia. El dilluns 13 de juliol al vespre tindrà lloc l’entrega de premis amb les mesures de seguretat necessàries.
Per altra banda, els corredors poden realitzar tantes vegades com vulguin el recorregut, però per les classificacions només es comptabilitzarà el seu millor temps.
La caminada es podrà realitzar per qualsevol dels dos recorreguts però, com a esdeveniment no competitiu, no computarà en cap classificació, tal i com succeïa en les edicions anteriors.
Les inscripcions s’obriran properament i des de l’organització s’anima a tothom a inscriure’s encara que no es realitzi la cursa o la caminada, ja que l’emergència social del moment així ho requereix.
Aquest format excepcional fa que la cursa no puntuï enguany a la Lliga de curses de muntanya del Gran Penedès.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès