Agenda del Penedès

Altres

Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+ a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | 26-06-2020 17:00 h. fins 03-07-2020

Dia Internacional de l’Alliberament LGTBIQ+ a Sant Pere de Ribes

L’Ajuntament de Sant Pere de Ribes ha programat un seguit d’actes, entre els quals en destaca la difusió, a l'Instagram i el Facebook de la institució, del Manifest del 28 de juny redactat per la Diputació de Barcelona. La programació inclou la xerrada online Les famílies homoparentals, motor del canvi social, el dimarts, 30 de juny, a les 17h, a l’Instagram Live del col·lectiu FLG Associació de Famílies LGTBIQ+. Per la seva banda, l’Instagram i el Facebook de l’Ajuntament acolliran els conta-contes virtuals Amb el tango som tres (divendres, 26 de juny), Ara em dic Joanna (dilluns, 29 de juny) i El jardí del senyor Pampol (divendres, 3 de juliol).

El programa inclou dues xerrades de la Fundació Enllaç a les quals dona suport l’Ajuntament. La primera, Eines per preveure el teu futur, es podrà seguir a la sala virtual https://meet.jit.si/FundacioEnllaç el dijous, 25 de juny, a les 18h.  La segona, Presentació 17 de maig, s’emetrà el dissabte, 27 de juny, a les 18h, a la sala virtual https://meet.jit.si/infogai. Aquest darrer acte fa referència al 17 de maig, Dia Internacional Contra l’Homofòbia, la Bifòbia i la Transfòbia. També amb motiu de la diada, la Diputació de Barcelona ha programat la xerrada virtual Cultura visual LGTBI: l’última dècada, el dimecres, 1 de juliol, a les 18h. Aquest acte s’ha de seguir amb inscripció prèvia a través de l’aplicació Gestforma.

D’altra banda, les xarxes socials municipals s’han fet ressò en els darrers dies de la campanya contra les violències LGTBIfòbiques #NoEnPassemNiUna, endegada pel col·lectiu enrutat_feminismes/@Enruta’t. Fruit d’aquesta campanya, els murs d’Instagram, Facebook i Twitter de l’Ajuntament compartiran imatges de l’exposició virtual d’Enrutat on persones LGTBIQ+ expliquen els seus relats de vida i conviden a reflexionar sobre què suposa sortir de la norma.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!