Agenda del Penedès

Conferències, col.loquis

L'escriptor David Monteagudo celebra la reedició de Fin amb una tertúlia literària al Claustre

Vilafranca del Penedès | 03-07-2020 20:00 h.

Pla mitjà de l'escriptor David Monteagudo entre els fogons de la cuina d'un restaurant

Ara, un cop finalitzat el confinament i aixecat l’estat d’alarma, és un bon moment per fer un balanç de l’obra que va impulsar la carrera literària de Monteagudo. Així, aquest divendres, dia 3 de juliol, a les 8 del vespre i al Claustre de Sant Francesc, tindrà lloc la presentació de la reedició de Fin amb el nou segell editorial –fa deu anys la va publicar Acantilado-
Per als que ja coneixen la novel·la, l’acte d’aquest divendres, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilafranca i La Cultural llibreria, permetrà fer una revisió crítica de Fin en la perspectiva que aporten els deu anys transcorreguts d’ençà de la seva publicació i situar la novel·la en el conjunt de l’obra de Monteagudo. Per a tots aquells lectors que no la van llegir en el seu moment, la reaparició de Fin constitueix una excel·lent oportunitat de conèixer un thriller apocalíptic que ha seduït i continua seduint milers i milers de lectors de diverses llengües. Val a dir que la reedició de Rata editorial, a més d’unes paraules introductòries de l’escriptor vilafranquí, conté un annex amb el final original de la novel·la que l’editor d’Acantilado, Jaume Vallcorba, va suggerir de canviar.
En aquesta tertúlia literària intervindran la professora i escriptora vilafranquina, Conchi Hito, el filòsof, escriptor i guionista, Francesc Ortau, l’emprenedor Sergi Belmonte, i l’escriptor Daniel Jándula, a més de David Monteagudo que serà l’encarregat d’anar donant els torns de paraules.
En acabar la vetllada, els assistents podran degustar una copa de cava i un assortit de truites elaborades pel mateix escriptor. Tot plegat, això sí, se servirà seguint els protocols de seguretat que marquen aquests temps de pandèmia.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!