Activitats esportives

Torneig solidari de pàdel a benefici del centre Ricard Fortuny

Vilafranca del Penedès | 03-07-2020 16:00 h. fins 06-07-2020

Torneig solidari de pàdel a benefici del centre Ricard Fortuny

Carles Crusells, representant de l’Associació Torneig de Pàdel Interempreses, va explicar que la ciutadania i les empreses han respost molt favorablement a la crida: ja hi ha 56 parelles inscrites al torneig i els trofeus consistiran en els regals oferts per les empreses col·laboradores.

 

Hi ha 8 categories per participar en aquest torneig, que començarà el divendres 3 de juliol a la tarda i acabarà el diumenge 5 de juliol al matí. Crusells va explicar que han creat una categoria nova en els tornejos de pàdel, +90, en homenatge a les persones grans que són les que més han patit l’epidèmia de la COVID. Per inscriure’s en la categoria +90, els dos membres de la parella de jugadors han de sumar més de 90 anys. També hi ha una categoria per a persones que acaben de començar a practicar aquest esport, perquè la finalitat del torneig solidari no és la competició en si mateixa, sinó gaudir d’una dia fent esport i recaptar diners per a una entitat que ha tingut un paper molt destacat durant la crisi de la COVID.

 

Malauradament, en aquest torneig no hi haurà públic a les grades perquè les mesures de protecció sanitàries no ho permeten, i els esportistes hauran de seguir totes les instruccions de seguretat que marquin els organitzadors.

 

Agustí Vallverdú, alcalde de les Cabanyes, va dir que “el pàdel és un esport inclusiu, perquè permet parelles mixtes, la qual cosa no és fàcil de trobar en altres esports” i es va mostrar orgullós “que una empresa del nostre municipi vulgui homenatjar el personal i les persones grans del CSS Ricard Fortuny”.

 

Anna Doblas, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, va afirmar que “el Ricard Fortuny és una referència per a Vilafranca. Moltes persones, no només persones grans, passen cada any per allà”. I va agrair aquest gest de solidaritat “amb els que han estat patint i molt, ho han fet molt bé i no han deixat cap persona sola”.

 

Raul Casado, conseller comarcal d’Esports, va afirmar que “per al Consell Comarcal sempre és un plaer poder donar suport als projectes amb valor afegit. En aquest cas, aquest torneig ens recorda els valors i els beneficis de la pràctica de l’esport”. I va agrair el treball dels organitzadors, els voluntaris i els patrocinadors.

 

Finalment, Lurdes Martínez, directora assistencial del CSS Ricard Fortuny, va donar les gràcies per haver pensat en aquesta entitat que “malauradament, amb la crisi de la COVID, hem estat a 1a línia, i ara, encara que no tenim cap cas, continuem treballant per evitar qualsevol nou contagi”.

 

Les persones que es vulguin inscriure al Torneig de Pàdel Solidari ho poden fer fins al dijous 2 de juliol a través del telèfon 676 675 744 . El preu de la inscripció és de 20 € per persona. També hi ha la possibilitat de donar suport a aquesta iniciativa solidària sense competir en el torneig de pàdel.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte

  • 20 €

T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!