Agenda del Penedès

Cursos, tallers

Taller gratuït “aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques” per a joves de 14 a 17 anys

Olèrdola | 08-07-2020 08:00 h. fins 15-07-2020

Taller gratuït “aTRAPant masclismes i actituds LGTBI-fòbiques” per a joves de 14 a 17 anys

L’activitat consistirà en un taller online, per reflexionar col·lectivament sobre els estils musicals que s’identifiquen com a propis i que creen representacions socials en quant a valors culturals i actituds davant els masclismes i l’LGTBI-fobia. En el taller es reflexionarà sobre la història de la música, des dels anys 80s fins a l’actualitat (Trap, reggaeton, etc.), i de quina manera la perspectiva de gènere i de la diversitat sexual han estat presents.
L’activitat l’organitza l’Ajuntament d’Olèrdola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i anirà a càrrec de l’entitat “ÀÓ Càmeres i Acció”. Els tallers, amb una durada d’una hora i 30 minuts, es realitzaran mitjançant la plataforma zoom. Es pot fer el dimecres 8 de juliol de 16h a 17,30h, o bé  dilluns 13, dimarts 14 i dimecres 15 juliol, d’11h a 12,30h.
La previsió és que es puguin crear  4 grups, un per cadascun dels horaris proposats, de 20 a 25 joves.
Les persones interessades cal que s’apuntin a: https://formularis.diba.cat/diba/lgtbi/atrapant-masclismes-actituds-lgtbi-fobiques 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!