Agenda del Penedès

Exposicions

Exposició 'Propera parada: Art Estació'

Vilanova i la Geltrú | Museu del Ferrocarril | 18-07-2020 11:00 h. fins 13-09-2020

Exposició 'Propera parada: Art Estació'

Dins dels actes del 30 Aniversari del Museu del Ferrocarril de Catalunya, la nova exposició temporal d’art gira al voltant de l’univers de les estacions i romandrà oberta al públic des del 18 de juliol fins el 13 de setembre a la Nau Panoràmica, construïda al 2019. En ella es vol donar a conèixer el talent i l’ànima de les obres d'artistes emergents i consolidats, la majoria de Vilanova i la Geltrú i de Cubelles. A l’hora que transmetre les sensacions i sentiments que neixen a les estacions, creant una simbiosi entre disciplina artística i espai càlid de trobada, amb el Museu com a “Estació Central” i cor d’aquest cosmos.

L’exposició es dibuixa com un recorregut on el visitant viatja a través de diferents estacions/disciplines amb la intenció de connectar amb l’esperit del món del tren i de les estacions. El Museu actua com a nexe d'unió entre les manifestacions artístiques i el progrés que sempre ha representat el ferrocarril per atreure a un públic ampli d’àmbits diversos.

Els 14 artistes que participen en l’exposició, "Propera Parada: Art Estació", comissariada per la gestora cultural, Susana Segura del Val, també membre de l’Associació de Socis i Col·laboradors (SiC) del Museu, són:

Pintura: Pere Casanovas, Arantxa Campos, Ester Pérez, Karin Eppendahl, Mª Jose Collantes i Josep Oliva.
Disseny gràfic i il·lustració: Juan Masip i Nacho Vizcaíno.
Escultura ferro: Virgilio Serna.
Paper Maixé: Arantxa Manrique
Composició conceptual: Nico’s.
Fotografia: Carles Castro.
Poesia: Manolo Millán.
Artista convidada (Estació d’Enllaç): March Zapirain.

Es tracta d’un quòrum entre sentiment, gaudí i coneixement, de manera que el visitant pugui delectar-se i aprendre passejant entre les majestuoses locomotores del Museu i, per altra banda, visqui el plaer que desperten les obres dels diferents autors que hi participen.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!