Agenda del Penedès

Altres

Art i Estrelles a Gelida

Gelida | 08-08-2020 21:00 h.

Art i Estrelles a Gelida

En un entorn màgic podràs descobrir i gaudir del vi d'una forma especial, tastant-lo i pintant amb ell acompanyats de l'artista Marta Aranyó, alhora gaudiràs d'una degustació de productes gastronòmics d'elaboració local. A més, t'aproparem l'univers i els seus astres fent una observació ben especial de la mà de Fòra d'Òrbita.
Enguany, tenim Júpiter i Saturn en conjunció, un fenomen que passa només cada 20 anys, i que ens permetrà gaudir d’aquests dos planetes amb tota la seva plenitud. I com la data assenyalada és propera a Sant Llorenç, la pluja de Perseids ja ens acompanyarà i potser tindrem la sort de poder observar-ho des del Castell.
"Art i estrelles" es celebrarà divendres 08 d’agost, a partir de les 9 de la nit a la plaça del Pedró del Castell de Gelida. Les places són limitades i podeu adquirir entrades presencialment a l’Ajuntament de Gelida o per mitjà online a www.enoturisme.cat o al Club Tr3sc. Una activitat adreçada principalment a majors de 18 anys.
Aquest any, i davant la difícil situació que estem vivint a causa de la COVID-19, caldrà seguir les mesures higièniques i de prevenció decretades. I com a reconeixement a la tasca del personal sanitari els hi oferim una promoció especial (acreditant en retirar l'entrada el dia de l'activitat).

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!