Agenda del Penedès

Fires i festes

Banys nocturns amb música a la piscina municipal d’estiu de l'Arboç

L'Arboç | 13-08-2020 22:00 h. fins 30-08-2020

Banys nocturns amb música a la piscina municipal d’estiu de l'Arboç

Després de la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa els darrers estius, l’Ajuntament de l’Arboç i l’empresa Inacua l’Arboç, que gestiona les instal.lacions municipals de la piscina, ofereixen per tercer any consecutiu els “Banys Nocturns” a la Piscina d’Estiu de l’Arboç. Enguany a més a més dels dijous, també es farà durant les nits del diumenge durant el mes d’agost. Des de les 10 de la nit i fins la mitjanit, es podrà prendre un bany acompanyat amb de la música a càrrec del Xiri l’Arboç. Aquesta activitat té un cost de 2 euros nens a partir de 4 anys o adults. A més, el servei de bar de la terrassa fora de la zona de bany, també estarà obert amb entrada lliure.

Els tiquets es podran adquirir a les mateixes instal.lacions, tot i que, a causa de la crisi sanitària derivada de la Covid-19, es recomana fer reserva prèvia a través de whatsapp al telèfon: 633 936 244. L’aforament serà limitat i les instal.lacions comptaran amb 2 socorristes per vetllar per la seguretat i compliment de les mesures sanitàries i de seguretat.

Aquesta actuació està prevista dins les activitats del Pla Local de Joventut i és una iniciativa de la Regidoria de Joventut i Lleure per tal continuar promocionant aquesta zona d’oci de la vila. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!