Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Música als jardins: Quartet Vivace

El Vendrell | 14-08-2020 19:45 h.

Música als jardins: Quartet Vivace

Així doncs, en el segon concert de l’edició d’enguany del cicle musical, rebrem a la formació musical Quartet Vivace el proper divendres dia 14 d’agost de 19:45h a les 20:30h als jardins del museu.

El Quartet Vivace agrupa quatre joves violoncel·listes diplomats de l'ESMUC que tenen la voluntat de donar a conèixer les obres més conegudes per a violoncel, però també aquelles que ho son menys. Ells són: la Queralt Giralt, l’Emmanuel Niubò, el Guillem Pareja, i el Guillem Vellvé. En aquesta línia, al concert que oferiran presentaran un programa dedicat al violoncel·lista català més universal, Pau Casals, i la formació ens brindarà l’oportunitat d’explorar l’univers sonor del seu temps a través de composicions originals o arranjades per a quartet de violoncels.

Així doncs, el Quartet Vivace té preparat un repertori musical que transportarà i aproparà als seus oients a la gran figura del mestre Pau Casals:

J. S. Bach: Contrapunts 1 i 11 de l'Art de la fuga
J. Pahissa: Dos corals d'enyorament
P. Casals: “O vos omnes”
R. Wagner: “Feierliches Stück”
J. S. Bach: Aria i Gavottes de la Suite per a orquestra núm. 3 en Re major
E. Morera: Melangia
P. Casals: “Nigra sum”
 
Les places als concerts dels cicles de Música als Jardins són limitades i s’han de comprar les entrades amb anel·lació. Enguany, les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet, per motius de control i adequació de la vetllada a les mesures i restriccions arran de la Covid-19:
https://ticketsonline.paucasals.org/muslinkIII/venda/index.jsp?lang=1&nom_cache=MUSEU&property=MUSEU.

Més informació a https://www.2020.paucasals.org/.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!