Agenda del Penedès

Fires i festes

Fira Fora Estocs de Vilafranca

Vilafranca del Penedès | Diferents indrets | 27-08-2020 10:00 h.

Fira Fora Estocs de Vilafranca

La Fira, que tindrà lloc el 27 d’agost durant tot el dia, se situarà a la rambla de Nostra Senyora entre els carrers Parellada i Llorenç i Barba. Hi haurà un circuït marcat per facilitar els accessos i evitar les aglomeracions.

Tots els estands disposaran de la seva pròpia carpa, separada de les altres; i en cada carpa hi haurà mascaretes protectores i gel hidroalcohòlic. A més, els comerciants prioritzaran els pagaments telemàtics i es comprometen a mantenir els estris desinfectats per a cada client.

Després de la suspensió del Shopping Night i alguns esdeveniments que l’entitat havia previst per a aquest any, l’objectiu del Centre Vila és anar recuperant una certa normalitat després del confinament, amb el compromís de treballar de forma segura per evitar rebrots o contagis innecessaris del coronavirus. Per animar els clients a participar en aquesta edició de la Fira Fora Estocs, Centre Vila premiarà les primeres compres amb una bossa de roba reutilitzable per anar a comprar. D’aquesta manera, Centre Vila vol recordar una vegada més el seu compromís amb el medi ambient.

Els comerciants creuen que aquest és un bon moment per acabar de fer les compres d’estiu, ja que les botigues que tindran estand a la Fira Fora Estocs ofereixen els articles de temporada a preus molt rebaixats. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!