Agenda

Exposicions

Margarida Xirgu: l’actriu i la dona

El Vendrell | 02-09-2020 18:26 h. fins 29-09-2020

Inicialment programada al mes de maig (per coincidir amb el naixement del dramaturg) el COVID ha endarrerit la seva arribada fins al mes de setembre. L’exposició pretén mostrar la vida i trajectòria de l’actriu Margarida Xirgu. Aquesta mostra vol obrir varies finestres que ensenyen diferents vessants de la figura.

Margarida Xirgu: l’actriu i la dona

Objectes personals, cartes, documents oficials, fotografies, audiovisuals són part del contingut de l’exposició que pretén arribar a tot tipus de públic: des dels que ja coneixen i respecten la seva figura fins a aquells que no en tenen cap coneixement. A través d’aquest material organitzat i disposat de manera que es pugui seguir les seves vessants com a actriu i com a dona, podrem entendre, viure, sentir i veure la seva realitat, les seves vivències, les seves experiències de manera contextualitzada dins la història del nostre país.
L’exposició es podrà veure a la Sala Polivalent de la Biblioteca Pública Terra Baixa del 2 al 29 de setembre (en horari biblioteca i Sala d’Exposicions del Portal del Pardo)

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte