Agenda del Penedès

Fires i festes

XXXIII Festa de la Verema. Jornades gastronòmiques

Cubelles | Diferents indrets | 04-09-2020 12:00 h. fins 06-09-2020

XXXIII Festa de la Verema. Jornades gastronòmiques

Menús Gastrónomics Festa de la Verema 2020

Enguany participar a la Verema té premi: un dels nous barrets de Turisme de Cubelles / Penedès Marítim. Per aconseguir-ho només heu de publicar a Facebook, Tuitter o Instagram una foto del menú de la Verema que degusteu i etiquetar-ho amb #VeremaCubelles + #JoEmQuedoACubelles + #nom del restaurant. Podreu passar a buscar el vostre barret per l’oficina de turisme o el punt d’informació de la platja fins el 15 de setembre (promoció vàlida fins a finalització d’existències).

MOLT IMPORTANT. Com a conseqüència de les mesures de protecció per la pandèmia del Coronavirus (Covid-19) és imprescindible reserva prèvia a tots els establiments de restauració que participen.

RECORDEU: DISTÀNCIA / MANS / MASCARETA

 

EL RACÓ D’EN PINILLA. Carrer de la Creu, 4. Reserves: 93 895 62 43 o 628 11 90 54

 

Dinar gastronòmic Verema d’en Pinilla

(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)

Primers (a escollir)

Amanida de burrata amb tomàquet, figues i salsa pesto

Canelons de Calçots

Segons (a escollir)

Paella de cranc blau

Bacallà amb all i oli i fons de tomàquet

Cua de bou a  la xocolata amb vi (3 € suplement)

 

Postres a escollir i una consumició inclosa

 

Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)

 

EL PEIXET. Passeig Marítim, 18. Reserves: 93 816 20 09

Sopar gastronòmic Verema El Peixet

(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)

 

Primers (a escollir)

Crep arròs salvatge amb gamba de Vilanova i reducció de cranc

Ceviche de corbina

 

Segons (a escollir)

Arròs cremós de gamba de Vilanova

Llom de bacallà amb salsa de pebrots del piquillo

 

Postres

Semifred de plàtan i xocolata

Beguda: Ampolla de vi DO Penedès Freye o Pla de la Creu cada 2 persones o 1 consumició

Preu per persona: 30,00 € (IVA inclòs)

 

CAL TALA. Passeig de la Marina, 31-32. Reserves: 93 896 94 57

 

Dinar i sopar gastronòmic Verema Cal Tala

(Dinar divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre / Sopar dissabte 5 de setembre)

Primers (a escollir)

Xató de Cubelles.

Esqueixada de Bacallà amb perles de Mòdena.

Muscles picantons Cal Tala.

Carpaccio de Pop de la casa.

Segons (a escollir)

Caldereta de Marisc (Min. 2 persones)

Arròs Negre a la Menorquina

Entrecot de Vedella al gust.

Secret Ibèric amb guarnició.

Postres casolans

Crema catalana

Flam de formatge

Una consumició inclosa

Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)

 

CASA VOSTRA. Passeig Narcís Bardají, 9-13 Reserves: 627 83 49 56 o 93 816 20 84 / nesorest@gamail.com

 

Sopar Verema Tast gastronòmic Casa Vostra

(Divendres 4 i dissabte 5 de setembre)

1. Duo seitons vinagre/anxoves 00 cantàbric.

2. Llàgrimes de pernil de gla Los Pedroches.

    Entre plat, pausa: traguet de marc de cava i menta.

3. Núvol de bacallà d’autor.

4. Tronquet de pop gallec a feira.

6. Tàrtar de tonyina Casa Vostra.

    Entre plat, pausa: Tastet de sopa freda de síndria i llima.

7. Arròs melós de fricandó.

 

Postres i cloenda: músic amb vi dolç de la terra.

 

Preu per persona: 35,00 Euros

 

VERMUTERIA ACH LA FESTA. Carrer Major, 19. Reserves: 93 042 11 62 o 657 17 94 19

Sopar gastronòmic a la fresca La Festa

(Divendres 4 i dissabte 5)

 

Aperitiu

Musclos a la marinera

Croquetes variades 

 

Entrants (a escollir)

Torrada amb escalivada i anxoves

Torrada amb sobrassada amb mel, formatge i nous

 

Principal (a escollir)

Cua de Bou al vi negre

Cocotxes de bacallà al pil-pil.

 

Postres a escollir o cafè i una consumició inclosa

 

Preu per persona: 25,00 € (IVA inclòs)

 

CHE CHARLIE. Passeig de la Mar Mediterrània, 87. Reserves: 644 28 23 11

Sopar gastronòmic Verema Che Charlie

(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)

 

Aperitiu

Cucurutxo de mousse de formatge blau amb caramel de vi negre. 

Entrants

Tàrtar de salmó sobre llit d’advocat i mantega de vi blanc DO Penedès

 

Principal

Entrecot de vedella amb guarnició de patates, formatge de cabra i reducció de vi de Porto.

Postres

Copa Aloha (recepta secreta per a llevar-se els dits)

 

Una consumició inclosa

 

Preu per persona: 27,00 € (IVA inclòs)

 

EL VIAGROT. Plaça Pere Quart, s/núm. Reserves: 699 89 11 77

Dinar i sopar gastronòmic Verema El Viagrot

(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)

 

A escollir dos plats entre:

Amanida de formatge de cabra caramel·litzada

Arròs del mar cubellenc

Sardines a la brasa el Viagrot

Assortiment de carns a la brasa estil argentí

Pop a feira

Postres

Pastís gelat de tiramisú o cafè

 

Una consumició inclosa

 

Preu per persona: 24,00 € (IVA inclòs)

 

ONA BEACH CUBELLES OBC. Passeig de la Mar Mediterrània, 36. Reserves: 669 64 71 80

Sopar gastronòmic Verema OBC

(Divendres 4, dissabte 5 i diumenge 6 de setembre)

 

MENU PER A 2 PERSONES

 

Primers

Amanida de formatge de cabra

Patates braves casolanes

 

Segons

Espeto de gambot

Espeto de sardines

 

Beguda: Ampolla de vi blanc DO Penedès Freye o ampolla cava Mistinguett brut nature. Cafès inclosos

 

Preu per persona: 22,00 € (IVA inclòs)

 

LA SALSETA. Carrer Major, 8

D'ALMA. Carrer Passatge Vilaseca, 11

LA TRATTORIA DEL MAR. Passeig de la Marina, 22

 

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!