Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Vespres al Forat

Vilafranca del Penedès | El Forat del Pany | 13-09-2020 19:30 h. fins 27-09-2020

Vespres al Forat

Aquest nou cicle de concerts i d'altres activitats culturals començarà el diumenge 13 de setembre amb el grup SISITOPS (Tribut al grup de Hard Rock, Rock Sureny nord-americà ZZ TOP). Aquesta banda nord-americana és una formació arrelada fermament a la seva terra (Houston, Texas) coneguts a tot el món, però que ha viscut sempre al marge del show mediàtic que han explotat d'altres estrelles del rock. Inspirats en aquesta música els SISITOPS, un projecte de tres excepcionals músics penedesencs i, que podem dir amb orgull, grans amics de fa molts anys, donaran el tret de sortida d'una manera energètica.
Formació: Jordi Marrugat (Bateria), Lluís Huguet (guitarra) i Joan Ferret (Veu i Baix).
ENTRADA 7 €

El diumenge 20 i ja havent recarregat piles, serà el moment de la sensibilitat i genialitat de dos guitarristes indescriptibles, que han dedicat la seva vida a l'estudi del Flamenc i el Jazz. En Javier Martínez i en Xavi Díaz ens oferiran un tribut a Paco de Lucía. Un concert comentat, on s'explicarà la trajectòria i l'aportació d'aquest geni de la guitarra en el món del Flamenc i el Jazz.
ENTRADA 10€

El mes de setembre l'acabem amb un concert íntim, de pare i filla, Noelia i Kim.
El diumenge 27, Noelia Molino amb una veu fantàstica i en Kim a la guitarra, teclats i veu, ens faran gaudir del millor Blues, Soul, Jazz, Pop i també de cançons pròpies.
Serà un concert proper i sense artificis, que ens omplirà els pulmons i ens farà somriure de bat a bat.
ENTRADA 7€

Per accedir-hi serà necessari un tiquet d'entrada, que es podrà adquirir per adelantat al mateix local (C/Pati del gall, 11 Vilafranca del Penedès) o fent una reserva prèvia per telèfon: 938924236 o 628595944.

L'aforament està limitat a 40 persones, a conseqüència de la covid 19, i serà obligatori seguir totes les mesures sanitàries vigents. (ús de mascareta, ús del gel hidroalcohòlic, distància de seguretat i totes les persones assegudes)
Es recomana estar 30 minuts abans de l'inici dels espectacles.    

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!