Fires i festes

30ena Fira del Vehicle d’Ocasió

Vilanova i la Geltrú | 19-09-2020 10:00 h. fins 20-09-2020

30ena Fira del Vehicle d’Ocasió

La 30a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió (VO) de Vilanova i la Geltrú tindrà lloc el proper cap de setmana del 19 i 20 de setembre. La fira tornarà a repetir la ubicació que va estrenar en l’anterior edició, la Plaça del Port, al passeig marítim, un fet que per una banda permet gaudir d’un espai ampli i a l’exterior al costat del port esportiu, i de l’altra fa que els interessats puguin sortir a provar els vehicles. Enguany, un dels punts que més s’han treballat des de la seva organització, ha estat garantir el compliment de totes les mesures de seguretat sanitàries, amb control d’aforament i higiene permanent.

Una fira totalment segura

La fira tindrà un horari de 10 del matí fins a 2 de la tarda i de 4 de la tarda fins a 8 del vespre. Durant el migdia es tancarà el recinte per netejar i higienitzar tots els espais. Aquesta és una de les mesures que enguany s’aplicaran durant els dos dies de l’esdeveniment. Serà obligatori per a tots els assistents l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic –a l’entrada del recinte es proporcionarà gel als assistents–, hi haurà control d’aforament i l’entrada i la sortida del recinte es farà de forma separada.

A més a més, tots els vehicles exposats estaran higienitzats i tancats. Només s’hi podrà accedir amb l’autorització del comercial i posteriorment es tornaran a higienitzar. Per altra banda, es col·locaran mampares de separació a les taules dels comercials per garantir la seguretat sanitària.

9 concessionaris i més de 300 vehicles

Els assistents a la fira VO podran veure de primera mà més de 300 vehicles entre cotxes, furgonetes i micro-cotxes, revisats, garantits, a preus excepcionals i amb les millors condicions de finançament. Enguany hi participaran 9 concessionaris oficials: Autocam, Autolica, Grup Garcia, Grup Jounou, Nicolás, Nikkocenter, Remm Guitart, Tallers Atzerà i Vilamòbil. Més de 6.500 metres quadrats d’exposició on també es podrà sortir a provar els vehicles.

A més a més, la fira tornarà a celebrar el sorteig d’un I-pad entre tots els assistents de la fira durant el cap de setmana.

La Fira del Vehicle d’Ocasió està organitzada per l’Associació de Concessionaris de Vilanova, amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per a més informació de l’esdeveniment podeu visitar l’agenda de la web de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú www.vilanova.cat.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!