Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Steam Quartet, en concert

Vilafranca del Penedès | 26-09-2020 20:30 h.

Steam Quartet, en concert

Steam Quintet és un projecte que neix de la inquietud dels seus integrants per apropar-se al llegat musical de les grans figures del jazz, i recuperar els repertoris dels discs més emblemàtics d'una època. El quintet duu a terme aquest proposta elaborant monogràfics d’aquells Discs, amb arranjaments propis i oferint-nos una visió personal i innovadora de les composicions triades.

Bud Powell “Jazz Giant (1954)”, Clifford Brown “Study in Brown (1955)”, “Cliffird Brown and Max Roach at Basin Street (1956)”, Cannonball Adderley “Live in Paris (1960)” Freddie Hubbard “Ready for Freddie (1962)”, “Hub-Tones (1962)” són alguns dels discs que ha treballat la banda, absorbint-ne l’energia i presentant-los amb un directe fresc i contundent que no deixa indiferent ningú.

En aquesta ocasió, presenten l’album, “Live At the Pershing (1958)” de l’aclamat pianista Ahmad Jamal, un compositor de referència en el món dels standards.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!