Agenda

Fires i festes

Cavatast 2020

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 02-10-2020 20:00 h. fins 04-10-2020

Sant Sadurní d’Anoia acollirà una nova edició del Cavatast, la mostra de caves i gastronomia referent en el sector dels caves i la gastronomia de Catalunya. La fira, que aplegarà una trentena d’elaboradors de cava i empreses de restauració, xarcuteria i xocolata, oferirà una àmplia varietat de caves i propostes gastronòmics de qualitat. Enguany, degut a la situació de la Covid-19, el Cavatast tindrà un format completament diferent.

Cavatast 2020

Un format especial, adaptat al nou escenari

L’esdeveniment estarà ubicat en quatre espais singulars de Sant Sadurní: Caves Codorníu, Caves Freixenet, Caves Vilarnau i les Caves Cannals & Munné. Aquesta distribució permetrà controlar l'aforament i garantir totes les mesures i protocols de seguretat.

Es duran a terme quatre sessions diàries de tast: una el divendres 2 d’octubre, dues dissabte 3 d’octubre i una única sessió el diumenge 4 d’octubre. Cada sessió tindrà un aforament màxim de 80 persones. Els visitants podran gaudir d’una gran selecció de caves d’alta gamma, especialitats gastronòmiques de Km 0 de restauració, xarcuteria i xocolates, així com d’actuacions musicals en directe a cadascun d’aquests espais.

L’alcalde ha volgut ressaltar que  el Cavatast 2020 no serà un Cavatast tan popular; serà més professional. “Les edicions anteriors se celebraven al carrer i, per tant, l’aforament no estava limitat. Enguany, com que la fira es fa en recintes tancats amb una entrada prèvia, el visitant comprarà sabent què anirà a fer i a veure, és a dir, sabent què hi trobarà.”

Des del consistori s’ha apostat per tirar endavant l’esdeveniment, modificant el seu format per tal de garantir la màxima seguretat dels assistents. Malgrat aquesta ferma voluntat, en funció de com evolucioni la situació sanitària, “potser haurem de pitjar el botó de l’aturador”, ha matisat Ribas.

Compra d’entrades

L'entrada del Cavatast inclou el tast de 6 caves, 1 aperitiu amb xarcuteria selecta, 4 degustacions de restauració i 1 degustació de xocolata. El preu serà de 35 €.

Les entrades es podran adquirir a partir d’aquest dimarts 15 de setembre a través de la plataforma Instanticket.es o a cavatast.cat/comprar entrades. El termini finalitzarà el 30 de setembre a les 12 de la nit.

Atenció al visitant

Com cada any, s’habilitarà un número de telèfon (671 042 978) a través del qual els visitants podran fer arribar els seus dubtes i consultes relatives a l’esdeveniment. Es tracta d’una eina que ja s’ha estat utilitzant en les darreres edicions i que cada any rep més d’un centenar de consultes.

DATES I HORARIS

Divendres 2 d'octubre: de 20h a 24h

Dissabte 3 d'octubre: de 12h a 16h i de 20h a 24h

Diumenge 4 d'octubre: de 12h a 16h

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte