Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

3 clàssics i un senyor

Sant Sadurní d'Anoia | Diferents indrets | 04-10-2020 15:24 h. fins 25-10-2020

3 clàssics i un senyor

Davant d'un any excepcional, propostes excepcionals. L’EVA, festival En Veu Alta, segueix expandint-se i proposa pel pròxim més d'octubre el cicle 3 clàssics i un senyor. Tres concerts de música clàssica en un format especial i de proximitat amb un cor, una mezzo-soprano i una arpa i un quartet de corda; i un clàssic de la literatura ben escrita i ben dramatitzada a càrrec del "senyor", en Toni Gomila, que dirà de viva veu Blai Bonet.

Perquè l'experiència sigui única, l'EVA ha buscat nous aliats i emmarcarà aquestes quatre actuacions en quatre espais incomparables del Penedès, concretament a Sant Sadurní d'Anoia: les Caves Raventós i Blanc, les Caves Jaume Giró i Giró, les Caves Vilarnau i les Caves Recaredo.

3 clàssics i un senyor és una proposta per a tots els públics. Per adquirir les entrades, que tindran un preu de 15€, caldrà fer la reserva al whatsapp 660687325 o al correu eva@enveualta.com.

COR MADRIGAL, música coral catalana
> Diumenge 4 d'octubre a les CAVES RAVENTÓS I BLANC (Sant Sadurní d’Anoia)

El Cor Madrigal, una de les formacions més prestigioses del país, proposen un programa de música coral catalana del darrer segle. Aquest recorregut inclou algunes de les cançons d’arrel popular més conegudes així com obres d’alguns dels compositors que han esdevingut un referent dins la nostra musica coral.

TONI GOMILA, la Setmana Santa segons Blai Bonet
> Dijous 8 d'octubre a les CAVES JAUME GIRÓ I GIRÓ (Sant Sadurní d’Anoia)

Toni Gomila oferirà una relectura dramatitzada dels fets narrats en l’Evangeli, a través de la singular perspectiva que caracteritza l’autor Blai Bonet. Una relectura que planteja interrogants a l’habitual narració dels fets i dóna sentit a la Setmana Santa tot revisant-ne el relat històric, els plantejaments teològics i els dilemes humans que Bonet exposa.

EULÀLIA FANTOVA i ESTHER PINYOL, recital de veu i arpa
> Diumenge 18 d'octubre a les CAVES VILARNAU (Sant Sadurní d’Anoia)

Un concert amb les dues cares de la moneda: d’una banda, l’oient hi reconeixerà un repertori familiar, fresc i proper i, de l’altra, se sorprendrà d’escoltar-lo en una versió insòlita en què la veu, que habitualment es fa acompanyar pel piano o la guitarra, aquí va de bracet amb l’arpa.

Un repertori que permetrà gaudir de diferents registres en què veu i arpa explotaran les seves capacitats fins al límit.

QUARTET ALTIMIRA, humor i enginy a quatre cordes
> Diumenge 25 d'octubre a les CAVES RECAREDO

Els quartets de l’opus 18 de Beethoven són la clara continuació del llegat que va deixar Haydn, pare d'aquesta formació. En canvi, l’opus 33 de Haydn va representar una gran revolució dins el llenguatge del propi Haydn, on l’humor i l’enginy en són els fils conductors.

El Quartet Altimira, reconegut i premiat en diversos concursos, recuperen aquests i altres compositors amb l’entusiasme per la recerca i les ganes de comunicar que els caracteritza.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!