Conferències, col.loquis

Presentació del llibre “Un mar d’estiu. Una memòria de la meditetània”

El Vendrell | 29-09-2020 19:00 h.

Presentació del llibre “Un mar d’estiu. Una memòria de la meditetània”

A la primera, l'autor parla de perquè la Mediterrània, què és i quin significat té el mar per a ell. En una segona banda, Nadal relata els seus viatges per diversos llocs del Mediterrani com Stromboli, Icària, Hidra o Portlligat. La descripció de cada un d'aquests espais l'acompanya el relat de les experiències, records i reflexions que li evoquen. En la tercera i última part del llibre, l'autor narra el retorn, una reflexió sobre l'experiència del viatge i el paper que ha tingut la Mediterrània en la història i el desenvolupament de la cultura occidental.

Rafael Nadal va ser l'autor més venut de Sant Jordi 2019.
La presentació anirà a càrrec de la vendrellenca Gemma Ventura.

Degut a les restriccions motivades pel COVID19 l’aforament és limitat. Cal reservar invitació a la mateixa biblioteca o per telèfon, 977662118. En acabar l’acte, l’autor signarà llibres però no hi haurà punt de venda a la biblioteca, qui vulgui que li signi el llibre l’haurà de portar.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!