Agenda del Penedès

Teatre, dansa i arts escèniques

Espectacle de titelles "Operació Avi"

Sant Sadurní d'Anoia | Centre Vilarnau | 23-10-2020 18:00 h.

Espectacle de titelles

L'Operació A.V.I. consistirà en un llarg viatge i un reguitzell de peripècies per recuperar de nou la joventut. D'aquesta manera els avis i àvies,  de debó, podran seguir explicant els contes i no cauran en l'oblit. Ni els avis, ni les àvies, ni els contes.

La companyia  igualadina Farrés i brothers,  ens presenta un espectacle de titelles,  un projecte d’intercanvi intergeneracional,  que vetlla pel contacte entre infants, joves i gent gran.

On s' empodera a la gent gran, reconeixent el valor de la seva saviesa i coneixements,  com agents transmisors de  la cultura i tradicions.

Degut a les circumstàncies actuals, per límit aforament , cal inscripció prèvia.

Inscripció Operació Avi

En en moment que les places estiguin exhaurides, us podeu inscriure  a la llista d'espera,  per optar a alguna plaça en el cas que hi hagués alguna vacant.

LLista d'espera

La realització de dit acte, està supeditada a l'evolució de la pandèmia. 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!