Agenda del Penedès

Música, concerts, balls

Janio Marti Project

Vilanova i la Geltrú | 24-01-2021 19:00 h.

Janio Marti Project

La formació Janio Martí Project, liderada pel músic Pinyu Martí, s'ha creat per retre homenatge al primer grup que va tenir Janio Marti, el Harlem Group, i que posteriorment va esdevenir la Janio Marti Orquestra i Cors, una de les orquestres de més prestigi al país durant els anys 80s i 90s.

La Janio Marti Project reinterpretarà en aquest concert, temes clàssics de la música de ball com New York New York, Volare, Brasil, Tico-Tico, Smoke Gets in your Eyes o Chanson d'Amour amb una proposta atrevida que recrea sofisticadament l'ambient de les sales de ball, amb una  nova sonoritat,i uns arranjaments molt delicats i elegants, tocs jazzístics, de teatre musical i de cançó d'autor, creant una atmosfera intimista.

Harlem Group Days
Fitxa artística:

Marta Valero (veu)
- Joan Casellas (Guitarra)
- Jordi Mestres (Contrabaix)
- Luis Chacón (Percussió)
- Jorge Varela (Piano),
- Pinyu Martí (Direcció Musical, Arranjaments i Bateria)

Gènere:

Música jazz

Durada:

90'

Preu:
Anticipada: 15€ - Taquilla: 17€

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!