Agenda

Teatre, dansa i arts escèniques

Tercera Edició del Festival ESCENA PENEDÈS

Vilafranca del Penedès | 09-10-2020 21:00 h. fins 12-10-2020

Tercera Edició del Festival ESCENA PENEDÈS

PROGRAMACIÓ

 

Divendres 9 d’octubre, a les 21 h, La Torre de Les Gunyoles representarà “Allò que tal vegada s’esdevingué” de Joan Oliver.

Dissabte 10 d’octubre, a les 21 h, Criatures d’Ordal presentarà “La revolució de les gallines”. Creació pròpia del grup.

Diumenge 11 d’octubre, a les 19 h, Pirandó 84 d’Avinyó Nou presentarà l’adaptació de l’obra “Políticament incorrecte” de Ray Cooney.

Dilluns 12 d’octubre, a les 19 h, TAT-Taller d’Assaig Teatre oferirà NINA. Adaptació de “LA GAVINA” d’Anton Txèkhov.

 

El dissabte 10 d’octubre, de les 10 h a les 14 h. hi haurà una Master class a càrrec de la reconeguda actriu Carme Sansa. Just quan el públic entri a la sala se li donarà una copa de vi i/o cava gentilesa de la bodega o celler col·laborador, i immediatament haurà d’anar a seure. Les butaques estaran degudament distanciades i el públic haurà de portar mascareta (excepte quan begui.) Just abans de començar l’obra, hi haurà una conversa/maridatge amb el director o directora de l’obra de teatre. La conversa donarà pistes d’allò que el públic estarà a punt de veure, tot relacionant-ho amb el vi o cava que aquest estarà degustant...

El cost de les entrades serà econòmic i les ganes i la il·lusió dels actors i les actrius de poder tornar a trepitjar un escenari, fa preveure que es veurà bon teatre! La setmana vinent es comunicaran els últims detalls.

El CASAL i la GATAP vol aprofitar per agrair molt i molt la col·laboració dels cellers, bodegues i patrocinadors, què també estan passant un moment complicat. El Festival Escena Penedès rep l’ajuda del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.


    Avui al Penedès