Teatre, dansa i arts escèniques

El Número, a Sant Pere de Ribes

Sant Pere de Ribes | ViArt Farràs | 02-10-2020 21:00 h. fins 09-10-2020

El Número, a Sant Pere de Ribes

La sala estarà il·luminada amb el públic distribuït al voltant d'ella, aquesta llum romandrà durant tota la funció, fins al fosc final. Els actors utilitzaran només dues cadires, una per a cada un, ja que començaran la funció com si formessin part del públic, que també estarà assegut. Se li lliurarà uns paperets amb un nombre escrit, ja que l'espai és una sala d'espera d'una empresa que imparteix un curs d'"Intel·ligència competitiva".

Peça de teatre breu escrita per Bárbara Becker amb direcció de Joan Maria Segura, intépretada pel ribetà Alberto Trejo i Pol Forment, després de fer temporada a les grans ciutats d'Espanya ara comencen gira catalana i arriben a Sant Pere de Ribes.

Divendres 2 i divendres 9 a les 21h. Les reserves es fan a través del 619873072 i l'entrada és de 4 euros amb consumició inclosa.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!