Música, concerts, balls

Una nit amb Manu Guix

Vilafranca del Penedès | 16-10-2020 21:00 h.

Una nit amb Manu Guix

Manu Guix

Manu Guix (8 de desembre de 1979) és un compositor, director musical i intèrpret nascut a Barcelona.

La seva formació musical va començar l’any 1987  al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i va cursar els estudis a l’Escola LIPA (Liverpool of Performing Arts). Ha gravat cinc treballs discogràfics en solitari: “De cap” (2003); “Manu Guix” (2005); “Onze Llachs” (2008), “Pas a Pas” (2012) i “Després de tot” (2017). Una altra de les seves grans facetes és la seva activa participació en els musicals, tant en qualitat de compositor, com de productor i director musical.

Entre altres projectes, és el creador de “Què, el nou musical” (2008); dirigeix “Geronimo Stilton. El Musical del regne de la Fantasia” (2010-2011); “Grease, el Musical” (2011-2012); “Priscilla, reina del desert” (2013- 2014) i és el compositor, director i productor de “El Petit Príncep, el musical” (2014), un dels musicals de més èxit i amb més convocatòria de públic durant la temporada nadalenca.

Paral·lelament, també ha participat en diversos programes de televisió i ràdio com el programa de TVE i Telecinco “Operación Triunfo”, en el qual ha estat professor de l’acadèmia en totes les edicions des de la creació del programa l’any 2001. Així mateix, ha presentat el programa de Catalunya Ràdio, “Els optimistes”, “Còmics”a TV3 i el talent show per a 8TV, “Encantats”. Manu Guix també té, des de 2010, el seu propi estudi de gravació, Medusa Estudi, on produeix     diversos treballs discogràfics per a altres artistes i grups, a més de la creació de cançons, bandes sonores i sintonies per al món de la publicitat i el cinema. En aquest sentit, també ha fet diverses produccions musicals per La Marató de TV3.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!