Agenda del Penedès

Altres

El Museu Pau Casals celebra el 47è aniversari de la mort de Pau Casals

El Vendrell | 24-10-2020 10:00 h. fins 25-10-2020

El Museu Pau Casals celebra el 47è aniversari de la mort de Pau Casals

El proper dia 22 d’octubre es commemora el 47è aniversari de la mort de Pau Casals, motiu pel qual el Museu Pau Casals ha organitzat diversos actes i activitats durant el cap de setmana següent:

Així, el dissabte dia 24 d’octubre de 10 a 14h i de 16 a 19h, i el diumenge dia 25 de 10 a 14h, tots els visitants que es vulguin acostar a la que va ser la casa d’estiueig del famós violoncel·lista, i conèixer la seva història, podran gaudir de l’entrada gratuïta.

Pel que fa a les activitats previstes per les JPO, el dissabte 24 hi haurà diverses visites guiades programades a les 11h, 12:30h i 17:30h. És una activitat gratuïta i una molt bona oportunitat per visitar el museu de la mà dels seus guies especialitzats per conèixer i aprofundir en la vida i l’obra de Pau Casals com a músic i home de pau. L’activitat té una durada aproximadament d’una hora.

Tot seguit, la mateixa tarda del dissabte, el Museu Pau Casals ha programat un concert de guitarra a la Sala de la Música a les 19h, que s’emmarca dins dels diversos actes de les Jornades de Guitarra. Enguany, l’organització realitza varis concerts arreu per homenatjar la figura d’Emili Pujol i el quarantè aniversari de la seva mort aquest 15 de novembre. Al Museu Pau Casals hi tindrà lloc l’actuació de Jordi Sàbat a la guitarra, qui retrà homenatge a tres destacats músics catalans del s. XX: el mestre Pau Casals, el seu gran deixeble; Gaspar Cassadó, i finalment el guitarrista Emili Pujol. L’entrada al concert té un preu de 5€.

L’endemà, el diumenge 25, tindran lloc dues sessions de les conegudes visites teatralitzades, a les 11 i 12:30h. En aquesta activitat gratuïta coneixerem a en Ramon, pescador de Sant Salvador, i la Maria, la minyona de la Vil·la Casals, que ens aproparan a la vida més quotidiana del Mestre, amb anècdotes que ens faran conèixer la part més humana del músic. L’activitat, que ha tingut molt bona acollida sempre que s’ha realitzat, té una durada aproximada d’una hora i 30 minuts.

Les places a les activitats i al concert són limitades i es requereix adquirir les entrades prèviament per a participar de la programació. Les entrades s’han d’adquirir exclusivament a través d’internet per motius de control i adequació a les mesures i restriccions arran de la Covid-19: https://ticketsonline.paucasals.org/ 

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te al butlletí d'Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic.Avui al Penedès