Agenda

Teatre, dansa i arts escèniques

Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa

Sant Pere de Ribes | 18-10-2020 18:00 h.

L’obra de teatre per a públic familiar ‘Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa’, de la Companyia Tanaka Teatre, obrirà la temporada de tardor del Centre Cívic L’Espai aquest proper diumenge, 18 d’octubre.

Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa

‘Contes de la Mediterrània de les germanes Baldufa’ és un espectacle que combina el teatre amb les titelles i permet viure els contes tradicionals de les costes de Catalunya, Egipte, Grècia, Algèria, Itàlia i Turquia. A través d’un vaixell en alta mar, les seves protagonistes viuen un viatge per diferents cultures mil·lenàries que conviuen en tres continents amb molts elements comuns. A ‘La pastissera i els follets’ una pastissera pensa que a l’obrador hi té ratolins perquè hi passen coses estranyes, però descobreix que es tracta de follets. Per últim, ‘Encantades’ explica com la Pequinela de la Vall d’Aran i l’Estuna de Porqueres, totes dues germanes, descobreixen que són fades.

Reserva anticipada i aforament limitat per la Covid-19

La nova temporada està marcada pels protocols i mesures de seguretat establerts amb motiu de la Covid-19. L’aforament dels espectacles és limitat i cal fer reserva anticipada en línia de les entrades. El Centre Cívic L’Espai oferirà gel desinfectant als espectadors i garanteix la desinfecció de les localitats abans i després de cada funció. El públic està obligat a dur mascareta, ha de mantenir la distància de seguretat i es recomana que avanci la seva arribada. Per fer-ho possible, s’obrirà la Sala Sol 30 minuts abans que comenci cada representació.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte