Agenda del Penedès

Altres

La Festa de l'Animal

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 19-10-2020 09:00 h. fins 24-10-2020

La Festa de l'Animal

Les restriccions socials derivades de la pandèmia per la Covid-19 han impactat de ple en aquesta fira, que tradicionalment se celebrava a la rambla de la Pau, amb força èxit de públic i d'entitats i associacions que hi participaven com a expositors. Així doncs, tant la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG com el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf han optat per celebrar la Festa de l'Animal amb un ampli programa d'activitats online.

Del dilluns 19 al dissabte 24 d'octubre s'organitzaran sessions webinar i xerrades en streaming sobre diversos temes relacionats amb els animals de companyia. La setmana d'activitats tindrà com a punt final la passarel·la de l'adopció, que enguany com la resta d'activitats es realitzarà online el dissabte 24, a les 18.30 h.


T'ha interessat aquest acte?

Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

Subscriu-te ara!

El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



Avui al Penedès


SEGUEIX-NOS

Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!