Agenda

Altres

La Festa de l'Animal

Vilanova i la Geltrú | Diferents indrets | 19-10-2020 09:00 h. fins 24-10-2020

La Festa de l'Animal que organitza conjuntament l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú i la Mancomunitat Penedès Garraf (CAAD) s'ha convertit enguany en la Setmana de l'Animal. Una iniciativa que del 19 al 24 d'octubre promourà activitats, trobades, xerrades i la passarel·la de l'adopció en format telemàtic

La Festa de l'Animal

Les restriccions socials derivades de la pandèmia per la Covid-19 han impactat de ple en aquesta fira, que tradicionalment se celebrava a la rambla de la Pau, amb força èxit de públic i d'entitats i associacions que hi participaven com a expositors. Així doncs, tant la Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de VNG com el Centre d'Acollida d'Animals de Companyia (CAAD) de la Mancomunitat Penedès-Garraf han optat per celebrar la Festa de l'Animal amb un ampli programa d'activitats online.

Del dilluns 19 al dissabte 24 d'octubre s'organitzaran sessions webinar i xerrades en streaming sobre diversos temes relacionats amb els animals de companyia. La setmana d'activitats tindrà com a punt final la passarel·la de l'adopció, que enguany com la resta d'activitats es realitzarà online el dissabte 24, a les 18.30 h.