Exposicions

Festival Sitges Reciclart 2020

Vilafranca del Penedès | 27-11-2020 17:15 h. fins 20-12-2020

Festival Sitges Reciclart 2020

El certamen, que havia de celebrar-se a l’estiu, es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia del coronavirus i ara, tot i les noves restriccions, l’organització ha decidit reformular el festival i mantenir només l’exposició Sitges Reciclart 2020, que s’instal·larà a Can Falç i que reivindica l’ús de materials reciclats en la creació d’obres artístiques i fer visible la contaminació marina per plàstics amb el llenguatge propi de la creativitat. Aquest any, a causa del coronavirus la programació no inclourà altres activitats ni tallers.

La mostra permetrà veure una selecció d’obres de diferents creadors de Catalunya. Les peces estan creades amb residus i materials reciclats, i tractaran diferents temàtiques relacionades amb la pandèmia del coronavirus, el canvi climàtic, la visió apocalíptica del futur o la contaminació dels mars i oceans. 

Des de la primera edició, la seu neuràlgica del Reciclart ha estat el Centre Cultural Miramar, però ara –donat que s’ha hagut de canviar la data del certamen- en aquest equipament cultural ja hi ha dues exposicions i això ha obligat a l’organització a traslladar la mostra a Can Falç, on es garantirà en tot moment la seguretat. L’entrada a la mostra és gratuïta. 

El Festival Reciclart 2020 està organitzat per l’Ajuntament de sitges amb la col·laboració de Drap Art,  Diputació de Barcelona i Centres d’Estudis del Mar (CEM). 

SITGES RECICLART 2020
Del 27 de novembre al 20 de desembre de 2020
Can Falç de Mar  

Exposició ‘Menys plàstic, més vida!’ del 27 de novembre al 20 de desembre a la Fragata

Coincidint amb el Reciclart, també es podrà visitar a la Fragata l’exposició ‘’Menys plàstic, més vida!’ del 27 de novembre al 20 de desembre. La mostra pretén sensibilitzar la població sobre l’impacte ambiental dels plàstics al medi marí per reduir-ne l’ús. Aquesta problemàtica ambiental generada per un consum generalitzat i inadequat dels plàstics s’ensenya a través de sis blocs temàtics: Plastic Paradise; Polseres d’aigua; Sopa de mar; Esports Nàutics; Un món de plàstic i Alternatives Sostenibles. 
L’exposició ‘Menys plàstic, més vida!’ és una producció de l’Agència Catalana de l’Aigua amb la col·laboració de la Diputació Barcelona.

Lloc i adreça de l'acte

Informació de contacte


    T'ha interessat aquest acte?

    Subscriu-te a Eix Diari i rebràs cada divendres l'agenda cultural més destacada al teu correu electrònic. Dona suport al periodisme local col·laborant amb nosaltres i fes-te’n subscriptor per només 3€ al mes sense permanència.

    Subscriu-te ara!

    El periodisme de proximitat necessita del compromís dels seus lectors.



    Avui al Penedès


    SEGUEIX-NOS

    Si voleu rebre per e-mail les notícies de la setmana i la millor agenda cultural del cap setmana, apunteu-vos als nostres butlletins.

    Butlletins gratuïts Subscriu-te ara!